Välkommen till Öppna kanalen!

På lördag har Alice i underlandet premiär, producerat av Vallby Sommarnöje.

Jag tog mig till Vallby friluftsmuseum och träffade ensemblen för ett samtal om deras nya fantastiska föreställning.

25 maj stundar Rönnbydagen. Därför tog jag mig till Rönnby Mötesplats och pratade med Aron (en av ungdoms-arrangörerna) om vad som kommer hända på aktivitetsdagen.

I fredags lirade Käpprätt och Crash Nomada på Punked Up Friday på O´learys Västerås .
Öppna kanalen var där och intervjuade bland annat eldsjälen Daniel Marklund som är en av arrangörerna i PAFF
Vilken grym härlig kväll! 🫶🏼

Tack till Henrik Olsson för live-klippen.

Välkommen till föreläsning om lokala projekt med extern finansiering. En djungel av projektstöd – Vad passar oss? Livesändning med Västmanlands Länsbildningsförbund & Västerås LÖK – Lokala Överenskommelsen från 21/2-24. Föreläsare är Maja Cardell – Leader Mälardalen, Hanna Wigertz Andersson & Kristoffer Soldal – Arvsfonden, Charlotta Filling & Karolina Swierczek – Europa Direkt Västerås, Evelina Båverman Sagar – Svenska Postkodstiftelsen Mycket nöje!

Idag är det fettisdagen och för att fira det är jag på Kopparlundens bageri för att lära mig mer om detta härliga bakverk.

Vi är stolta och glada över vårt samarbete med Västerås folkhögskola. Här kommer ett rykande färskt inslag från Folkhögskolan på Bäckby om deras fritidsledarutbildning. Vi har producerat inslaget tillsammans med Västerås Folkhögskola. 🔥

Vi önskar alla en riktigt God jul & ett Gott nytt år! Öppna kanalens linjära tv-kanal ör fylld med mängder av julgodis och julpärlor. 📺 Kolla in vår programtablå för tider under jul & nyår. #jul #godjul #helanochhalvan #creautersfromthehauntedsea

Nu när Musikhjälpen är igång så visar vi en tillbakablick till Skrapan 144 timmar! Lisa gästade programmet och intervjuade @nils.vanderpoel 

En livesändning och en folkfest som vi skapade tillsammans med Westeros Trail Running Society, Hotel Plaza Västerås Shoomedia och samlade in 117 150 kr till Musikhjälpen 2019 🥳🙌🏼

#skrapan144timmar #musikhjälpen #västerås #westerostrail #towerrunning 

Lokala hjälpen gör för fjärde året i rad en beundransvärd julinsamling för Västeeråsare som inte har det så bra ställt. Jag träffade Amanda och Gia från Lokala hjälpen på B26 och samtalade om årets julinsamling.

26 nov kl. 13 & kl. 15:20 bjuder Draóthea på julig teater under skyltsöndagen i Punkts skyltfönster. Draóthea-TV passade på att intervjua Lovisa om repetitionerna.

28 oktober anordnar Lokala hjälpen tillsammans med bland annat First Class Gym Västerås ett event där pengarna går till barn och unga med olika funktionsvarianter. ❤️ 
Det tycker Öppna kanalen Västerås är värt att uppmärksamma. 

4 oktober var Anhörigdagen på Lovisagården. Öppna kanalen var där och gjorde ett inslag. 🎤

Idag uppmärksammas folkhögskolan som utbildningsform i hela Sverige. Västerås Folkhögskola manifesterar på gator, torg och i sociala medier. Jag tog tillfället i akt att samtala med Lars Forsmark om manifestationen och om varför den inträffar i hela landet idag.

Igår var det årets första stormöte kring LÖK:en. Direktsänt från Culturen i Västerås. Med föreläsning med Aron Schoug.

Igår var det invigning med pompa och ståt på den nya barnavdelningen på Stadsbiblioteket. Öppna kanalen var där och tog del av firandet.

På första advent kommer Pingstkyrkan att bjuda på en direktsänd adventgudstjänst kl. 10:30 i Öppna kanalen. Hör Beatrice berätta om förberedelserna inför livesändningen.

Vi hälsar Casa del fuego välkomna till CuLTUREN. Hör Issa berätta om deras nya dansstudio och restaurang.

På kulturnatten 17 september kl. !8:00 kommer Draothea att spela föreställningen Savannen i Västerås Konserthus. Öppna kanalen kikade in på en repetition för att se hur det går i arbetet.